16 toukokuussa 17 oleva miehen alku kirjoittelee kokemuksistaan vaihto-oppilaana Australiassa. Matka starttaa 27.1 ja päättyy 1.12 tuona aikana yritän vähintään kahdesti kuukaudessa kirjoittaa uuden blogimerkinnän ja lisätä kuvia parhaani mukaan.
_______________________________________

I'm 16 years old and turning to 17 on may. I'm writing of my experiences in Australia as an exchange student. I'm leaving on 27th of January and I will leave from Australia on first of November. During that time I'm trying to write at least twice as month and also add some pictures.

(English version will be always at the bottom)

maanantai 25. helmikuuta 2013

BEST WHEN CHILLED (like everyone of us)

Kello 7.30 herään puhelimeni herätykseen, nousen, avaan verhot ja auringon valo tulvii huoneeseeni. Näkymä ikkunastani ulos ei ole sen kummempi, tie ja toisella puolella tietä taloja, mutta silti pidän tästä näkymästä ja palaan makaamaan sänkyyni vielä 10 minuutiksi. Avaan myös ikkunani jotta kuulen lintujen äänet. Makaan sängyssäni ja katselen ikkunastani ulos. Tiellä kävelee kokonaisia perheitä taluttamassa koiraansa. Lapset ovat tietysti jo koulupuvuissaansa. Katson kelloa joka näyttää 7.40 ja nousen ylös. Suihkun kautta aamupalalle ja koulupuku päälle, valmiina kouluun! Astun autosta ulos koulun pihaan. Suuntaan kohti paikkaa jossa kaikki kaverini ovat ennen ensimmäisen tunnin alkamista. Taas yksi hyvä päivä edessä!

Tarkkasilmäisimmät ovat varmasti jo huomanneet että kaksi viikkoa tuli täyteen sunnuntaina 24.2 ja nyt on jo maanantai 25.2 ANTEEKSI ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoittaa. Koulusta saamme joka aineesta tälläiset ''assignment''it eli tehtävän joka on todella laaja ja johon tarvitsee tehdä tutkimusta. Olen pähkäillyt niiden kanssa ja vielä kaksi olisi kesken odottamassa huoneessani. En halua mennä sinne ja nähdä niitä pöydälläni..

No mutta kuitenkin kaksi viikkoa täällä on taas kulunut erittäin nopeasti. Valitsin oppiaineeksi Drama -nimisen oppiaineen jossa opiskellaan näyttelytaitoja. Nämä oppitunnit ovat olleet hauskimpia mitä ikinä on ollut! Koulssani on myös erillinen 'Drama Troupe' johon oli koe-esiintyminen ja oma koe-esiintymiseni meni nähtävästi niin hyvin että pääsin mukaan tähän Drama Troupeen. Tämä Drama Troupe on siis erillinen ryhmä joka kokoontuu koulun ulkopuolella ja kehittelee näytelmiä, musikaaleja yms. En malta odottaa mitä se vielä tuo tullessaan!

Ystävänpäivä 14.2 en ollut käynyt huoneessani koko päivänä ja kun illalla astun huoneeseeni sängylläni oli pieni ystävänpäiväkortti. En vieläkään tiedä keneltä se oli ja vaikea edes arvata koska tällä kadulla lapsia on ainakin 20 rehellisesti sanottuna.













Kuka olisi uskonut että pelkkä koulun kuoroon liittyminen voisi johtaa televisioon pääsyyn? No täällä se kuitenkin johtaa. Liityin koulun kuoroon hieman väkipakolla musiikinopettajani ja ystävieni käskystä, mutta onneksi liityin nimittäin pääsen osallistumaan ainutkertaiseen tapahtumaan elämässäni! Täälä Queenslandissa joka vuosi järjestetään massiivinen show nimeltä Creative Generations jossa luokiolaiset esittävät viime vuoden hittibiisejä. Itse olen pienessä roollissa, vain laulamassa 100 henkisessä kuorossa mutta silti olen iloinen että pääsen tälläiseen tapahtumaan! Kyseessä on Elämä Lapselle mittakaavassa oleva tapahtuma.

Movienights and TimTams. Sain osallistua ehkä parhaimpaan leffailtaan ystävieni kanssa. 6 leffaa yön aikana ei ole yhtään huono saldo ja ai niin tottakai se olin minä kuka sai suklaakuorutuksen naamaansa.















Olen saanut taas tustua aivan mahtaviin ihmisiin! Joka päivä uskaltaa puhua enemmän ja avata suunsa! Lentopallokin sujuu hyvin sain tietää että joukkueeni on ollut kolmena vuotena peräkkäin finaalissa mutta joka kerta hävinnyt, siihen tulee muutos tänä vuonna jos minusta on kiinni hahahahaha. Kuvassa todistusaineistoa musiikintunnilta.





Okkei luulen että siinä kaikki tällä kertaa mitä jaksan kirjoittaa. Enää 9 kuukautta jäljellä :( hahaha

Cheers,

markus

1 kommentti:

  1. Miks sait suklaata naamas? :) nukahditko kesken elokuvien vai? T. riksu

    VastaaPoista